TOSAM

Aanvragen

Om direct een opdracht door te geven of een offerte aan te vragen kun je het formulier hieronder vullen. Voordat we aan de slag gaan met je opdracht sturen wij een offerte toe en gaan daar pas mee aan de slag nadat wij daar akkoord op hebben gekregen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
Voeg een zip-bestand toe met daarin alle nodige bestanden en controleer goed of alles juist is ingesteld. Wij drukken de bestanden namelijk precies zoals wij ze krijgen aangeleverd. Een extra bestandscontrole en pre-press kunnen wij aanbieden voor een meerprijs. Dat is handig als je bijvoorbeeld liever het scheiden jouw werk in losse kleurlagen door ons wilt laten doen.  Als je er niet uitkomt of als je vragen hebt over de kosten van risoprinten, laat het ons dan in het berichtveld weten.

AanvraagformulierDefinieer project


Eindformaat x mm


Kies kleuren

Zwart
Fluo roze
Rood
Oranje
Geel
Groen
Teal
Cornflower
Blauw
Paars
Burgundy
Flat Gold
Metallic Gold


Eindformaat x mm


Kies kleuren

Zwart
Fluo roze
Rood
Geel
Groen
Cornflower
Blauw
Metallic Gold


Voor een zine of boek is van te voren meer aandacht nodig dan bij eenvoudiger drukwerk. Sommige afwerktechnieken besteden wij bijvoorbeeld uit en daarom luisteren wij van te voren goed naar wat de wensen zijn zodat we een goed advies kunnen geven. Laat hieronder een duidelijke omschrijving achter van het project. Noem daarin bijvoorbeeld ook hoe het boekwerk gebonden moet worden, hoeveel kleuren per pagina en etc.Eindformaat x mm


Kies kleuren

ZwartBlauwRoodGeelGroen
Fuo rozeCornflowerOranjeMat goud


product 1 kleur 2 kleuren
100 A6 ((wens)kaart)1b €20,– €25,–
250 visitekaartjes1b €35,– €45,–
400 A6 (flyer)1b €50,– €70,–
200 A5 (flyer/artprint)1a €50,– €70,–
100 A3 (poster)1a €65,– €100,–
1. enkelzijdig a. 90grs b. 250grs

Kies 1 of 2 kleuren
Aflevering

OphalenVerzenden (Via MyParcel € 7,20)


Bestanden

.zip of .pdf (max 10mb)


Spoed + €30,25

Heb je een project dat zo snel mogelijk gedrukt moet zijn. Met spoed ontvang je binnen 5 werkdagen je risoprints.

Drukken met spoed


Proefdruk + €30,25

Eerst een gedrukt voorbeeld zien? Dat is geen probleem. Voor €30,25 wordt jouw ontwerp 1 keer gedrukt. Let op dat de levertijd van het drukwerk in combinatie met een proefdruk een aantal werkdagen langer wordt.

Ik wil een proefdruk


Pre-press + €30,25

In principe drukken wij projecten precies af zoals wij de bestanden aangeleverd krijgen. Omdat in het resultaat van Riso altijd kleine imperfecties optreden is de kans groot dat het er anders uit komt te zien dan is verwacht. Om die afwijking te verkleinen kunnen wij voor €30,25 een extra bestandscontrole, kleurscheiding en pre-press aanbieden.

Ik wil extra controle + pre-press


Geboortekaartjes

Wanneer je geboortekaartjes snel wilt bestellen na de geboorte, kies dan ook voor spoed. Je ontvangt de geboortekaartjes dan binnen 5 werkdagen vanaf wanneer je aangeeft dat het gedrukt kan worden. Voor een soepel verloop kun je het beste het ontwerp ruim van te voren opsturen en met ons bespreken. Als het dan zover is kun je ons de definitieve bestanden sturen met de geboortegegevens.

Voorwaarden

Ik accepteer de algemene voorwaarden van TOSAMLevertijd

De levertijd bedraagt 10-15 dagen. Doe je vandaag een aanvraag, dan krijg je binnen 1 werkdag een offerte en wordt je project 7 dagen na de aanvraag gedrukt op de eerst beschikbare productiedag. vb. aanvraag op vrijdag 5, gedrukt op vrijdag 12 (7d) vb. aanvraag op zaterdag 6, gedrukt op donderdag 18 (12d)