TOSAM

Aanvragen

Om direct een opdracht door te geven of een offerte aan te vragen kun je het formulier hieronder vullen. Voordat we aan de slag gaan met de opdracht sturen wij een offerte toe en gaan daar pas mee aan de slag nadat wij daar akkoord op hebben gekregen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.
Voeg een zip-bestand toe met daarin alle nodige bestanden en controleer goed of alles juist is ingesteld. Wij drukken de bestanden namelijk precies zoals wij ze krijgen aangeleverd. Een extra bestandscontrole en pre-press kunnen wij aanbieden voor een meerprijs. Dat is handig als je bijvoorbeeld liever het scheiden jouw werk in losse kleurlagen door ons wilt laten doen.  Als er iets niet lukt of als je vragen hebt over de kosten van risoprinten, laat het ons dan in het berichtveld weten.
Wij zijn helaas gesloten tot in het nieuwe jaar.

Fijne feestdagen!

Levertijd

De levertijd bedraagt 7-14 dagen. Doe je vandaag een aanvraag, dan krijg je binnen 1 werkdag een offerte en wordt je project 7 dagen na de aanvraag gedrukt op de eerst beschikbare productiedag. vb. aanvraag op vrijdag 5, gedrukt op vrijdag 12 (7d) vb. aanvraag op zaterdag 6, gedrukt op donderdag 18 (12d)