TOSAM

Aanvragen

Vul het formulier in om een offerte aan te vragen of om direct een opdracht door te geven. Voordat we aan de slag gaan met de opdracht sturen wij een offerte toe en gaan daar pas mee aan de slag nadat wij daar akkoord op hebben gekregen. Bel ons gerust voor meer informatie: 06 55 87 67 65
Voeg een zip-bestand toe met daarin alle nodige bestanden en controleer goed of alles juist is ingesteld. Wij drukken de bestanden zoals wij ze krijgen aangeleverd. Extra bestandscontrole en pre-press kunnen wij aanbieden voor een meerprijs. Als er iets niet lukt of niet alles duidelijk is, laat het ons dan in het berichtveld weten.

AanvraagformulierDefinieer project


Eindformaat x mm


Kies kleuren

ZwartBlauwRoodGeelCornflower
GroenFluo rozeOranjeMat goud


Eindformaat x mm


Kies kleuren

ZwartBlauwRoodGeelFuo rozeCornflower


Voor een zine of boek is van te voren meer aandacht nodig dan bij eenvoudiger drukwerk. Sommige afwerktechnieken besteden wij bijvoorbeeld uit en daarom luisteren wij van te voren goed naar wat de wensen zijn zodat we een goed advies kunnen geven. Laat hieronder een duidelijke omschrijving achter van het project. Noem daarin bijvoorbeeld ook hoe het boekwerk gebonden moet worden, hoeveel kleuren per pagina en etc.Eindformaat x mm


Kies kleuren

ZwartBlauwRoodGeelGroen
Fuo rozeCornflowerOranjeMat goud


product 1 kleur 2 kleuren
100 A6 ((wens)kaart)1b €20,– €25,–
250 visitekaartjes1b €35,– €45,–
400 A6 (flyer)1b €50,– €70,–
200 A5 (flyer/artprint)1a €50,– €70,–
100 A3 (poster)1a €65,– €100,–
1. enkelzijdig a. 90grs b. 250grs

Kies 1 of 2 kleuren
Aflevering

OphalenVerzenden (Via MyParcel € 7,20)


Bestanden

.zip of .pdf (max 10mb)


Pre-press

In principe drukken wij projecten precies af zoals wij de bestanden aangeleverd krijgen. Omdat in het resultaat van Riso altijd kleine imperfecties optreden is de kans groot dat het er anders uit komt te zien dan is verwacht. Om die afwijking te verkleinen kunnen wij voor €25 ex. BTW een extra bestandscontrole en pre-press aanbieden.

Ik wil extra controle + pre-press


Voorwaarden

Ik accepteer de algemene voorwaarden van TOSAMLevertijd

De levertijd bedraagt 7-14 dagen. Doe je vandaag een aanvraag, dan krijg je binnen 1 werkdag een offerte en wordt je project 7 dagen na de aanvraag gedrukt op de eerst beschikbare productiedag. vb. aanvraag op vrijdag 5, gedrukt op vrijdag 12 (7d) vb. aanvraag op zaterdag 6, gedrukt op donderdag 18 (12d)